maanantai 26. huhtikuuta 2010

Norjan reissua odotellessa

Tänään saimme postia Saksasta. Sallin vasta-ainetestin näyte oli tutkittu, ja vasta-aineitakin oli löytynyt riittävästi. Sehän tarkoittaa siis sitä, että seuraavilla Dalvadas- reissuilla pääsemme myös Norjan puolelle. Lonkka- ja kyynärtuloksista ei ole vielä kuulunut mitään, mutta jospa nekin saataisiin tässä lähiaikoina.

Pari viime viikkoa on treenailtu ja tapailtu koirakamuja. Toissaviikolla olimme Sallin kanssa kaksissa treeneissä. Ensin tiistaina treeniporukan kanssa ja sitten keskiviikkona Muhoslaisten ja Tyrnäväläisten yhteisissä näyttelytottumusharjoituksissa. Molemmat treenit menivät erittäin hyvin, vaikka viime kuukausina treenailut onkin jääneet vähemmälle. Nätoharjoituksissa tapasimme myös Onnin ja Ilonan sekä pitkästä aikaa myös Arttu-iskän. Viime viikolla jätimme porukkatreenit väliin, mutta tällä viikolla olisi taas tarkoitus osallistua. Jokohan se olisikin Muston vuoro treenailla seuraavaksi.

Viime viikonloppuna tapasimme Eetun ja pikku- Moskun lenkkeilyn merkeissä. Moskua ensin vähän pelotti Sallin räksytys, mutta hyvinhän ne leikit kuitenkin lopulta sujuivat. Ilma oli kauhea, mutta lenkki sitäkin mukavampi. Tänään puolestaan kävimme lenkillä Rokin kanssa mahtavassa kevätsäässä.

Seuraaville viikonlopuille onkin taas luvassa ohjelmaa, kun parin viikon kuluttua on Muston luonnetesti ja sen jälkeen kahtena viikonloppuna näyttelyt Sallin kanssa. Salli on ilmoitettu Hyrynsalmelle ja Oulaisiin ja toivon mukaan molempiin myös päästään lähtemään.

Jälleen muutama uusi kuva

Eetu, Musto ja Salli. Mosku-parka ei päässyt kiven päälle.



Eetu ja Salli



Musto, Mosku ja Salli



Mosku



Reetu (Fidelis Kontiainen), Salli ja Musto, kerrankin kaikki samassa kuvassa.



Salliska

Ei kommentteja: