sunnuntai 1. elokuuta 2010

Salli 2 v

Pikku-Sallista on tullutkin iso-Salli. Tänään, 1.8. tuli maaginen kahden vuoden ikä täyteen, ja nyt voidaan alkaa jo puhua aikuisesta koirasta. No, pentu se jokatapauksessa tulee olemaan niin kauan, kun on nuorin perheenjäsen. Äkkiä se on aika mennyt, kun tuntuu että ihan vastahan ne olivat aivan pikkuisia.

Tässä Salli 1,5- viikkoisena…



…ja tässä päivää vaille kaksivuotiaana



Onhan tuosta jo ihan fiksu koira kasvanut, vaikka joitain pentumaisia piirteitä siinä on vieläkin. Tosin, Sallin perusluonne lienee sellainen, että tuota pentumaisuutta tulee löytymään vielä vanhemmallakin iällä.

Viime päivät olimme koirien kanssa mökillä. Melko kovat helteet oli, mutta onneksi päästiin aina vähän väliä järveen viilentymään. Salli ui kovastikin, Musto vaan lähinnä kahlaili. Kuumimpana päivänä tosin kastelin sen järvessä, mikä helpottikin huomattavasti oloa siinä kuumuudessa. Kyllähän nuo 30 asteen lämpötilat alkavat olla lappalaisille jo vähän liikaa.

Seuraavalle viikolle on ohjelmassa ainakin tapaaminen Saivan kanssa ja viikonlopulle taas mökkireissu. Ja sitä juoksun alkamista yhä vain odotellaan.

Ei kommentteja: