sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Riekkumista jäällä

Tänään kävimme Muston ja Vannin kanssa jäätreffeillä. Salli ei päässyt mukaan, kun paikalle oli tulossa aikuisia narttuja, joiden kanssa se ei välttämättä olisi tullut toimeen. Ja en halua sille nyt ylimääräistä stressiä, jos se sattuisi vaikka olemaan tiine. Mukana menossa olivat siis Nelli sekä Tuisku ja Lissu. Pennuilla oli ihan omat juttunsa, ne riekkuivat onnesta soikeina menemään. Musto taas oli innoissaan kypsemmästä naisseurasta ja yrittikin liehitellä Tuiskua ja varsinkin Lissua leikkimään. Kiitos seurasta, otetaanpa uusiksi!

Tällä viikolla kävimme Vannin kanssa myös parkkistreeneissä. Aluksi otettiin muutama pyörätieohitus, jotka sujuivatkin ihan mukavasti. Sitten otettiin vähän seuraamista, temppuja ja eteenmenoa (aikomuksena opettaa kakara kävelemään edellä ja toisaalta irtoamaan suoraan eteen), ja lopuksi leikittiin Nellin, Pedon ja Toukon kanssa. Olen välillä myös lenkilläollessa ottanut Vannin hihnaan ja opettanut siinä edelläkulkemista, jotta se osaisi sitten kesän vaelluksilla kulkea edellä. Hyvin se jo sujuukin, vielä pitäisi opettaa käskystä takanakulkeminen, jota tarvitaan portaissa ja jyrkissä mäissä. Ei sillä että isotkaan tuota kunnolla osaisi, mutta jos edes yhdelle koittaisi asiat opettaa paremmin. :P

Kuvia treffeiltä, loput löytyy täältä.

Musto ja Lissu

Ciasmalaiset Musto ja Tuisku

Pirpanat

Lissu ja Nelli

Lentävä napero

Mitäköhän ne riistariiviöt suunnittelee?

Riekutaan!

Kyllä ne vanhat kävytkin vielä leikkii.

Mutta ei samalla vauhdilla kuin penskat.

Muston uusi ihastus Lissu

Koiratanssia



Kolari. :D

Hei sievä neiti, lähdetkö leikkimään?

Tuisku viihtyi ennemmin ihmisten seurassa

Hännästä kiinni niin ei pääse karkuun.

Lissu

Nämä ne jaksaa painia.

2 kommenttia:

Emppu kirjoitti...

Oli kyllä tosi mukava reissu, Tuiskulle ja Lissullekkin tekee hyvää välillä päästä riekkumaan vapaana :) ehdottomasti pitää uudestaan lähtä käymään! :)

Maalela kirjoitti...

Voi että, ois ollu sittenkin hauska tulla käymään Pedon kanssa! :D Mahtava tuo "Lentävä napero" kuva! :)