perjantai 18. joulukuuta 2009

Joulun odotusta

Niin se on vaan syksy vierähtänyt ja joulu alkaa olla ovella. Talvikin tuli heti kerralla, kun pakkanen laski 20 asteeseen. Koiria pakkanen ei ole juuri hidastanut, vaan sitä mukaa kun pakkanen kiristyy, niin virtaa tulee koiriin lisää. Saapahan kerrankin juosta läähättämättä mielinmäärin. Salli varsinkin on ollut viime päivinä oikea kiusankappale, Mustoa ja Reetu -kaveria on kiusattu jo vähän liikakin. Mutta minkäs teet kun virtaa vaan riittää ja riittää…

Tokokurssikin alkaa olla loppusuoralla. Yksi kerta olisi vielä jäljellä, kun se piti tiistaina jättää pakkasten takia väliin. Viime kerroilla olemme harjoitelleen vähän agilitya sekä häiriöseuraamisia ja -paikallaoloja. Agilitykerralla olin ottanut Sallille verilättyjä nameiksi, ja eiväthän ne neidille tahtoneet kelvata (luulin ettei olisi mitään mikä ei tuolle kelpaisi, mutta näköjään on sittenkin…). Onneksi neiti kuinkin innostui agiesteistä niin paljon, ettei nameja juuri tarvittu. A- esteelle piti valtautua jo ennen aikojaan luoksetuloharjoitusten yhteydessä ja puomikin meni oikein mallikkaasti. Myös keinua kokeiltiin, ja sekin onnistui ihan hyvin. Kyllä se vaan taitaa tuo agility olla se Sallin laji.

Tokoharjoituksetkin ovat menneet mukavasti ja viime kerralla pidinkin Sallia irti lähes koko treenien ajan. Seuraamiset, luoksetulot yms sujuivat oikein mallikkaasti, mutta paikallaoloissa oli vähän ongelmaa. Onneksi niissäkin saimme kuitenkin muutamia onnistuneita suorituksia aikaiseksi.

Nyt alkaakin joulun vietto, joten treenailut saavat jäädä sitten ensi vuodelle. Näyttelyitäkin olisi tiedossa lähes jokaiselle kuukaudelle. Nähtäväksi jää, kuinka moneen lopulta osallistutaan. Tammikuun näyttelyssä Salli esiintyykin ensimmäisen kerran nuortenluokassa, toivottavasti turkki ehtisi vähän kasvaa vielä siihen mennessä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: