sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Hiljaiselo jatkuu

Eipä ole taas paljoa tapahtunut koirien elämässä. Semmoinen kiire on koko ajan päällä, että hyvä jos ehtii pikaiset metsälenkit käydä välissä. Yllätys yllätys, myös Kemijärven näyttelyn jätämme väliin, sillä ilmoittautumisen aikaan olin itse sairaana, enkä jaksanut alkaa miettiä näyttelyitä juuri silloin. Ja eipä tuo Sallin turkkikaan vielä kovin hyvässä kunnossa ole. Seuraavat näyttelyt ovat varmaankin touko- kesäkuussa.

Juoksu on onneksi jo ohi, ja maanantaina pääsimmekin tapaamaan Rokia, joka oli kasvanut niin paljon, ettei sitä meinannut enää tunnistaa. Salli raukka näytti ihan taskukoiralta Rokin rinnalla. Mutta komea oli pojasta tullut, ja hyvin sujuivat leikit vielä yksiin. Mustonkaan ei tarvinut kovin paljoa ärhennellä pikkupojalle.

Kuvat eivät oikein onnistuneet, mutta pari kohtalaista sain kuitenkin otettua.

Pikku- Salli ja Jätti- Roki





Tämä viikonloppu menikin sitten kasvattajan peruskurssin merkeissä. Kurssi oli todella mielenkiintoinen ja opettavainen, vaikka suurin osa asioista olikin jo ennestään tuttuja. Seuraavaksi voisi alkaa harkita kennelnimen anomista. Mitään kiirettä sillä asialla ei tosin vielä ole, eikähän sitä vielä tiedä, tulenko koskaan edes kasvattamaan. Mutta onpahan kurssi nyt kuitenkin käyty. :)

Huhtikuulle pitäisi varata Sallille lonkka- ja kyynärkuvaus. Sulhasehdokkaitakin on kasvattaja jo kovasti pohtinut, joten jännityksellä odotamme miltä nivelet näyttävät.

Ei kommentteja: