lauantai 2. helmikuuta 2013

Mukava pentu

Tänään olimme Vannin kanssa Raahen näyttelyssä. Matkaseurana olivat Elina ja Onni, kiitos mukavasta reissusta!

Muutaman tunnin lumipyryssäseisoskelun jälkeen pääsimme Vannin kanssa viimein kehään asti. Tuomarina oli   lappalaisia ensimmäistä kertaa arvostelemassa ollut Aila Lehmussaari, joka oli oikein kiva ja ystävällinen tuomaritäti. Vanski sijoittui lopulta pentujen kolmanneksi, arvostelu kuului näin:
"Oikeat mittasuhteet, hyvät pään linjat muutoin paitsi alaleuka saisi olla voimakkaampi. Hyvät korvat. Sopivan voimakas raajaluusto. Kulmaukset ok. Liikkuu hyvin, pyrkii takaa yksijälkisyyteen. Karvapeite ei kaikkein parhaimmassa vaiheessa. Miellyttävä luonne. Mukava pentu."

Vanni esiintyi nätisti, tosin loppua kohden se alkoi olla jo niin väsynyt, ettei jaksanut enää seisoa vaan olisi mieluiten istunut. Ihan ymmärrettävää tuon ikäiselle penskalle, olihan siinä jo monta tuntia oltu näyttelyhälinässä, käveleskelty ympäriinsä ja leikitty kamujen kanssa. Paikalla olivat myös kamut Veela ja Touko, mutta kaikkein ihanin Vannin mielestä oli lappalaispoika Rymy (Kivimarjan Syyshurmos), jonka kanssa oli ihanaa pussailla ja leikkiä (sen mitä siinä hihnannokassa pystyi). Kuvia tältä reissulta en lumisateen vuoksi ottanut, mutta katsotaan jos joltain löytyisi Vanskista kuva, jonka saisin tähän liitettyä vielä. Nyt saakin näyttelyt jäädä tauolle siihen saakka että päästään virallisiin luokkiin. :)

1 kommentti:

iisamai kirjoitti...

Mukavan kuuloinen arvostelu! Siitä se missiura aukeaa ;)

Teille olisi muuten Kuuran blogissa nappi :)