perjantai 17. tammikuuta 2014

Sukunäköä

Viime sunnuntaina meillä oli koirien kanssa aktiivipäivä. Kävimme ensin aamusella pihakoiraporukan kanssa lenkillä ja katsomassa meidän "lähilaavua". Oli rapsakka pakkassää, mutta vähäisen lumen ansiosta metsässä oli hyvä käppäillä. Koirat tulivat mukavasti toimeen keskenään, vaikka alkuun mietinkin että uskallanko päästää Sallia vapaaksi. Salli ei nimittäin ole viime aikoina ollut mitenkään paras kaveri pihisnarttu Lilin kanssa. Nyt kuitenkin tytöillä sujui ihan hyvin kummankin hienovaraisesti vältellessä toisiaan. Eivätpä nuo suuremmin leikkineet keskenään muutkaan, mutta pääasia että tulivat toimeen koko porukka. :) Kiitos lenkkiseurasta! Salama huiteli jossain omiaan silloin kun sattui olemaan kamera kädessä, mutta tässä tytöt:

Madde, 8 kk
Lili-äiskä
Ja vielä Madde
Tytär ja äiti laavussa.

Iltapäivällä suunnistimme sitten tyttöjen kanssa Jääliin tapaamaan Raiku-herraa ja Väpää. Meitä piti olla isompikin porukka paikalla, mutta suunnitelmat kun tuppaa aina menemään pieleen tavalla tai toisella, niin porukka kutistui näinkin pieneksi. No mutta, mukavaa oli kaikesta huolimatta, koitamme sitten seuraavalla kerralla treffata useamman pennun voimin. Ahtauduimme kaikki samaan autoon ja Väpä oli aluksi sitä mieltä, että isäukko ei ole tervetullut hänen autoonsa ja hänen naistensa seuraan. Huoh, niinku ois joku isokin äijä. Eipä teinari-einari tainnut tietää mitä on Sallin ja tämän herrakoiran välillä tapahtunut vuosi sitten (ja mitä siitä sitten seurasikaan). :P No, rauhoittui se tilanne sitten lopulta ja metsässä isällä ja pojalla oli ihan hyvät leikit, mitä nyt välillä piti vähän katsoa että kuka on kukin. Väpäkin onneksi tajusi lopulta että iskää on parempi uskoa. Kiitos tällekin porukalle, otamme uusiksi!

Riemua koko perheen voimin.

Salli-kapirakki ja Vanski

Pariskunta

Perhepotretti nro 1

Leikitään!



Perhepotretti nro 2


Isä ja poika. 

Loppuun vielä pakko laittaa kuvat Urhosta ja Sallin Luna-siskosta (C. Hymyhuuli) suunnilleen samanikäisinä. Kyllä voisi väittää että sukua ovat. :D

Urhon kuva: Annika O

Lunan kuva: Taru Vallius

Ei kommentteja: