sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hyvät uutiset 2

Kävimme keskiviikkona Sallin kanssa jälleen Akuutissa, tällä kertaa silmä- ja sydäntutkimuksissa. Sydän todettiin terveeksi, samoin silmät, joten pentuprojektin suunnitellu jatkukoon.

Agikurssi alkaa olla viimeistä tuntia vaille pulkassa. Viime kerralla jouduimme treenaamaan sisällä hallissa ulkona riehuneen syysmyrskyn takia, mutta hyvä meno jatkui jälleen. Ohjelmaan kuuluivat ensisijaisesti pujottelukepit sekä keinu, jota emme olekaan aiemmin vielä menneet. Keppejäkin on harjoiteltu aiemmin vain kuudella kepillä, nyt niitä olikin 12. Alku oli vähän takkuista kun koirat ovat jo kerenneet tottua siihen kuuden kepin sarjaan, ja nyt pitikin jatkaa pujottelua vielä toisen mokoman verran. Mutta hyvinhän niistä selvittiin pienen alkukankeuden jälkeen. Keinun opetteluun käytimme ison kasan nameja sillä seurauksella että siitä tuli monen koiran lempieste heti kerralla. Mustokin innostui keinusta kovasti ja viimeisellä radanpätkällä vauhti keinulle oli niin kova että itselläni oli vaikeuksia pysyä perässä. Ehkä tuosta vielä agikoira tulee.

Tänään tapasimme jälleen Saiva-neitiä pitkän metsälenkin ja lopuksi kahvittelun merkeissä. Tai no, koirat ei pahemmin kahvitelleet ja emäntienkin laseista löytyi kokista, mutta hälläpä väliä. Saivan emäntä räpsi koirista muutamia kuviakin. Tässäpä muutama, loput löytyy Saivan kuvagalleriasta. Kuvat: Tiia E, kiitoksia!




Riekkumista






Vauhdissa






Mustat vauhdissa







Mustat painii







Salliska


Tässä vielä muutama kuva Sallista ja Mustosta, kuvat Niina H, kiitoksia.





Salliska







Mustapoika







Sallin piti kiivetä vielä paalienkin päälle

Ei kommentteja: