lauantai 20. lokakuuta 2012

Onnilassa kylässä

Meillä oli Vannin kanssa tänään kyläilypäivä. Ajettiin aamupäivällä Iihin Onnin, Ilonan ja Myyn luokse vierailulle. Vanni ei olekaan tätä kolmikkoa aiemmin tavannut, joten ihan uudet tuttavuudet oli kyseessä. Onnihan on Sallin lapsuudenkaveri ja välillä ollaan sitten lenkkeilty ihan koko koiralaumankin voimin, Vannin tulon jälkeen vaan emme ole ehtineet juuri näkemään.

Kävimme ensimmäisenä moikkaamassa tyttöjä tarhan luona ja sitten Onnia, joka oli takapihalla aidan takana. Sitten Vanni marssi muina miehinä taloon sisälle ja kävi tutkimassa kaikki paikat. Vähän röyhkeä penska. :D Sitten lähdimme Onnin kanssa metsään lenkille. Vanni sai juoksennella metsässä vapaana, Onni kulki flexissä. Alkumatkasta Vanni pysyi hienosti ihan lähellä, mutta loppumatkasta alkoi jo reviiri laajeta ja penikka huiteli vähän missä sattuu, suunnilleen näkösällä kuitenkin. Metsässä tapasimme myös sievän lapinkoiratytön Tyynen (Kontioharjun Mustiina), ja pitihän sitäkin käydä moikkaamassa.

Lenkin jälkeen Vanni sai kirmailla pihalla Myyn kanssa ja huh huh sitä vauhtia. En meinannut kameran kanssa pysyä niiden perässä. Myyllä on tassussaan haava, joten kaahailulle piti laittaa stoppi ennen kuin haava olisi alkanut aueta siinä rytäkässä. Hienosti noilla kyllä meni leikit yksiin, vaikka kokoero on melko huomattava. Pitää ottaa kyllä uusiksi kunhan Myyn tassu paranee. :) Lähtiissämme kävimme vielä moikkaamassa Ilonaa, joka sekin suhtautui hyvin pirpanaan. Vanni osasi onneksi käyttäytyä kohtuudella kyläpaikassa, mitä nyt vähän kerjäsi lihanpaloja ja kolusi paikkoja. Kiitos seurasta, nähdään taas!

Vanni tutustuu tyttöihin.
Onni-nallenaamaVannin oli ihan pakko yrittää taluttaa Onnia...
...sillä lopputuloksella, että se oli itse solmussa hihnan kanssa.

Tyyne

Myyn kanssa riekkumista

Myy tassutossuineen

Vauhdissa

Vähän hiljennettiinkin välillä.

Tässä vielä muutama kuva, jossa Vanni tutustuu uuteen "yksiöömme", eli Vaude Power Lizard UL-telttaan. Olen jo pidempään haaveillut tästä vain kilon painoisesta sooloteltasta ja nyt tuli eteen tilaisuus ostaa sellainen vähänkäytettynä tästä ihan läheltä. Tilaisuuteen oli tottakai tartuttava ja tässä se nyt on. Tilaa on juuri ja juuri yhdelle henkilölle ja parille koiralle (luultavasti). Ensi kesän reissuja odotellessa.
2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihania kuvia :) Minkä kokoinen/merkkinen tuo Vannin heijastinliivi on? Minulla on ollut hankinnassa, mutta jäänyt vielä suunnitteluasteelle, kun nämä koirapuolen merkit ovat vähän vieraita.

eppe11 kirjoitti...

Tuo on Hurtta Polar ja M-koko. Tarkoitus oli tilata se noille isommille ja muka mittasin että pitäisi olla sopiva. Olikin sitten vähän pieni joten päätyi pennun käyttöön. Luulen että mahtuu tän syksyn ja talven vielä Vannille. :) Hyvä liivi kyllä, pysyy mukana kovemmassakin menossa ja heijastimet ovat laadukkaat. Onhan niitä toki muitakin toimivia liivejä, esim. Best Friendin liiviä ovat monet kehuneet. Ja ihmisten heijastinliivistäkin saa pienellä askartelulla ihan hyvän liivin koiralle. :)