sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Musto 7 v

Mustapoika täyttää tänään taas vuosia, seitsemättä kertaa. Apua, vuoden päästähän se on jo veteraani, ja just ku minä olen alkanut pitää sitä juuri ja juuri aikuisena. :O No, lapinkoirahan on vasta parhaassa iässä 7-vuotiaana: pentuhöyrötykset on jääneet pois, mutta ikä ei vielä paina vähimmässäkään määrin.

Kun kerran laitoin Sallista ja Vannistakin kasvukuvia niin jatketaan sitten samalla linjalla. Eli tässäpä poitsua pennusta aikuiseksi. Osa kuvista on varmaan miljoonan kertaan nähtyjä, mutta ei voi mitään. Harmi kun Mustosta on pentuajalta niin vähän kuvia. Elin silloin vielä aikaa, jolloin kamera ei näytellyt niin suurta roolia elämässäni kuin nykyisin, eikä niitä kuvia tullut räpsittyä kuin ihan harvakseltaan.

6 vk kasvattajan luona

8 vk, omassa kotona.
 Ekat lumet tuli vuonna 2006 jo Lokakuun lopussa.

Pystykolva 9-10 vk mahdollisesti

Kojootti-vauva, oisko 4 kk

Puolivuotias ekassa näyttelyssään

8 kk veneilemässä

1 vee

2-vuotias nuorimies mökillä

3-vuotta, Nuorgamissa

4 v

5 v

6 v

Ja melkein 7 v retkikoira

Virallinen 7-vuotiskuva tulee sitten vähän jälkikäteen, kun päästään ensi viikolla kunnon maisemiin kuvailemaan. :) Lähdemme siis keskiviikkona ajelemaan kohti pohjoista, nähtäväksi jää mitä kaikkea siellä keksitään. Mutta eiköhän sieltä jonkinlaista kuvakertomusta ole taas luvassa. :D 

Sitten muita juttuja. Salli on sopivasti juoksussa, joten ilmoitin sen parin viikon päästä Tyrnävällä olevaan Lappalaiskoirien luonnetestiin (johon mennessä juoksu ehtii mennä ohi). Hui, jännittää jo! Vannin kanssa aloitettiin maanantaina nätokurssi, jonka ensimmäinen kerta menikin oikein mukavasti. Vanni on niin helppo koira tuommoisissa. Käyttäytyy sievästi, ei hillu eikä räksytä, vaan pysyy kivasti kuulolla ja tekee mielellään juttuja. Nätojuttujen ohessa reenaillaan vähän muutakin häiriön alla samalla kun odotellaan omaa vuoroamme. Nallekin on mukana tuolla kurssilla ja sievästi se prinsessakin kyllä käyttäytyi. Pyöritin itsekin sitä vähän aikaa kehässä, jotta se tottuisi kulkemaan ja seisomaan myös minun kanssani. Kuulema joudun esittämään Nalskun erkkarissa. Jollain kerralla otan sitten Väpänkin kokeilemaan nätoilua, kun senkin kanssa ollaan sinne erkkariin tähtäämässä. 

Mulla ois myös leikkikuvia Nallen ja Peton sekä pitkästä aikaa myös russeli Ykän kanssa riekkumisista, mutta en ole ehtinyt niitä nyt muokkailemaan niin niitä ei ole nyt mistä tähän lisätä. Mutta laitan niitä näytille kunhan tässä ehdin ne käydä läpi. 

Mariella napsi nätotreeneissä kuvia, joten ryöväsin niitä tännekin näytille. Kiitos. :)

Vanski on vähän karvaton.



Nalskua


Hieman oli lapsella kengurubensaa alussa. :D

Mutta sitten sitä ravattiin jo hyvin mallikkaasti.

Loppuun vielä ottamani kuva Nallesta perjantailta. Vaikka itse sanonkin, niin on se vaan aika sievä pentu. Tykkään. :) Ja niin hienosti osaa jo tuon seisomisenkin. Pieni rinsessa. <3



Ei kommentteja: