sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Mökkeilyä ja 9-viikkoisia naperoita

Lomalla viimeinkin! Viikonlopuksi riennettiin heti mökille Puolangalle rentoutumaan ja mikä parasta: uimaan. Vannilla oli taas niiiin jännää. Onhan se mökillä käynyt montakin kertaa, mutta kesällä ihan pikkupentuna, ja isompana sitten talviaikaan, joten järvessä se ei ole vielä kauheasti ehtinyt lutraamaan. Ensin se oli sitä mieltä, että "minähän en tuonne mene", mutta sitten kun Musto löysi rantavedestä jotain kiinnostavaa niin johan painui penikkakin perässä. Sen jälkeen se sitten kävikin tuon tuosta kahlailemassa. Kertaalleen nostin sen uimasyvyyteen asti, ja kyllähän tuo rantaan pääsi, joten ainakin se osaa uida. :D

Salli kävi tapansa mukaan pieniä lenkkejä uimassa, mutta muuten se viihtyi itsekseen jossain vähän kauempana, kun Musto ja Vanni höösäsivät koko ajan siellä missä me ihmisetkin. Lauantaina upotin koko porukan järveen ja pesin ihan shampoon kanssa. En juuri koiria ruukaa pestä muutoin kuin mahanaluksia ja tassuja kura-aikaan (tai jos likaantuvat muuten), mutta kerran vuodessa pestään ihan kunnolla. Kaikki tiputtavat nyt karvaansa, joten pesu saa mukavasti karvaa irtoamaan. Vanni tuntui peräti nauttivan pesusta, varmaan siksi kun turkki kastui pohjia myöten ja olo viileni kertaheitolla. Vannihan meillä eniten kärsii näistä helteistä, kun sillä on niin paksusti pohjavillaa. Nyt on sitten puhtaita ja hyväntuoksuisia koiria. Enhän toki muistanut mitään koirashampoota ottaa mukaan, joten ihmisten shampoo sai luvan kelvata tänäkin vuonna.

Vedessä lääräystä



Pesty hurtta
Vanni pääsi (joutui) ekaa kertaa veneeseen. Vähän hirvitti.
Salli paistatteli saunan portailla
Näillä kahdella oli lystiä
Lumpeet kukkivat.

Mökkeilyn lisäksi olemme ehtineet tapaamaan kahta pennuista, Väpää perjantaina ja Nallea tänään sunnuntaina. Molemmat olivat oikein reippaita ja sieviä pikku koiranalkuja. Uusissa kodeissa on mennyt kaikinpuolin hyvin, mikä on tietysti ihana kuulla. Molemmat kyllä selvästi muistivat minut, äitinsä ja Vanni-tädinkin, mutta olivat silti jo hyvin leimautuneet omiin ihmisiinsä. Hyvä niin. :) Sallikin muisti lapsensa, ja leikki näiden kanssa innoissaan. 

Väpäkuvia

Väpä muistaa, että Musto-setää pitää lähestyä varovasti.
"Olen vain kiltti pieni poika"

Ihana mami

Söpöläinen
Seisomisopettelua (kuva: Niina H)
Ei malttas pysyä paikallaan
Mami räksyttää
Joukolla pienin matalaksi
Väpsykkä ei vähästä lannistu

Jippiiii!
Hei äiskä...
...iiiihana nähdä!!

Maitobaari ei ollut unohtunut

Hienosti otetaan kontaktia emäntään

Nallekuvia

Nalle vauhdissa
Vanni-tädin kanssa leikkiä
Suloinen pieni jääkalhu. <3

Nätti tyttönen
Täysillä!!

Loikkia metsässä
Äiskän kanssa leikkiä
"Hei mitä te teette, määki haluan mukaan!"
Äiti. <3

Salli innostui leikkimään Pedonkin kanssa
Teiniosaston tuijotuskilpailu

Ryöväsin loppuun vielä 9-viikkoiskuvia Hilpasta, joka on kuulemma melkoinen riiviö. Äitiinsä tullut selvästi. :D Hilpan kuvat: Tiia E.



Uitettu rakkipentu

Saiva-siskon kanssa

Ei kommentteja: